038 453 73 72

Taxaties

Een juiste waardebepaling; een specialisme waarin KroeseTempert Bedrijfsmakelaars zich in weet te onderscheiden. Velen kennen de prijs, weinigen de waarde.

Het belang van een juiste waardebepaling is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het zakelijk verkeer. Bij geldverstrekkers, verzekeraars, kopers én verkopers. Daarmee is het belang van een gedegen, afgewogen bedrijfstaxatie al snel duidelijk. Een specialisme waarin KroeseTempert Bedrijfsmakelaars zich weet te onderscheiden.

Onze taxateurs zijn Register-Taxateurs en als zodanig ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Makelaars, het Vastgoedcert in Bodegraven. Met deze certificering mogen wij ons taxatiespecialisten noemen op het gebied van bedrijfs-/commercieel onroerend goed.

Een taxatierapport van een van onze gecertificeerde taxateurs is een stevig onderbouwd rapport, dat recht doet aan de verantwoordelijkheid van de taxatie. Ons rapport biedt banken of hypotheekverstrekkers alle duidelijkheid en geeft u als opdrachtgever inzicht in de mogelijkheden, of het rendement bij het eventueel verkoop/verhuur van het onroerend goed.

Taxatie nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze taxateurs staan ingeschreven in de volgende registers:
– Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed
– Kamer Landelijk en Agrarisch Vastgoed
– Kamer WOZ

Opdrachtgevers van KroeseTempert

Ons Team

Het team van KroeseTempert

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Naam

Naam

Lees verder

Daniel kroese

functie

email

Mobiel

Info

M

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons