038 453 73 72

Diensten

Beleggingen

KroeseTempert Bedrijfsmakelaars begeleidt en adviseert institutionele en particuliere beleggers bij aan- en verkoop van vastgoed in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreide (inter)nationale relatienetwerk spelen wij feilloos in op de behoeften van hedendaagse beleggers.

De vastgoedmarkt is een zeer dynamische markt. KroeseTempert bezit de financiële expertise en up-to-date kennis om u te adviseren bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille. Op basis van uw beleggingsprofiel zoeken wij uit een groot en gevarieerd aanbod, objecten die naadloos aansluiten bij uw doelstellingen en portefeuille. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars hanteert bij al zijn opdrachten een unieke werkwijze en garandeert absolute discretie.

Inmiddels zijn wij als KroeseTempert afgelopen jaren ook regelmatig betrokken geweest bij de koop en verkoop van locaties en objecten die omgebouwd kunnen worden of al zijn getransformeerd. Door de regio goed te kennen en te weten wat er speelt bent u bij ons aan het goede adres om uw object te verkopen tegen de juiste voorwaarden, of de juiste plek te vinden voor uw project!

Sale & lease back

Zoekt u liquide middelen voor een nieuw project? Wilt u uw kredietwaardigheid verbeteren of uw balans versterken? KroeseTempert Bedrijfsmakelaars zet alle voordelen van sale & lease back, het verkopen en terughuren van uw zakelijk vastgoed voor u op een rij.

KroeseTempert inventariseert nauwgezet uw wensen en brengt een op maat gesneden advies uit. Als u besluit uw object voor verkoop aan te bieden, leggen wij contact met een selecte groep nationale en internationale beleggers uit ons omvangrijke netwerk. Zij zijn continu op zoek naar zakelijk vastgoed in verhuurde staat. KroeseTempert werkt doelgericht en met de grootst mogelijke zorg aan de afwikkeling van uw opdracht. Discretie is daarbij voor ons een vanzelfsprekendheid.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons