Status|Verhuurd

Voltastraat 30-32 te Zwolle

Aan de Voltastraat 30-32 op de Marslanden in Zwolle was jarenlang Mars & More gevestigd. Nadat de eigenaar zijn bedrijf had verkocht en de koper had besloten de activiteiten over te brengen naar zijn vestiging in Hengelo kwam deze representatieve hal beschikbaar voor een opvolgend gebruiker.

In opdracht van de eigenaar hebben wij deze aansluitend op het vertrek weten te vinden. Haarspullen.nl welke gevestigd was aan de Ossenkamp en daar volledig uit haar jasje was gegroeid zal de aankomende jaren hier weer genoeg ruimte hebben om de wereld van online haarspullen verder te veroveren.

Wij bedanken de opdrachtgever voor het vertrouwen in ons bij de verhuur van deze bedrijfsruimte en feliciteren Haarspullen.nl met hun nieuwe vestiging. Wilt u ook profiteren van exclusieve bedrijfsruimtes of kantoorruimtes in de toekomst? Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons