Status|Verhuurd

Een 4-tal nieuwgebouwde bedrijfsunits

Een mooi object om namens onze opdrachtgever in de verhuur te nemen. Een 4-tal nieuwgebouwde bedrijfsunits in een verzamelgebouw gelegen op het bedrijventerrein Marslanden G, het meest recent ontwikkelde deel van bedrijventerrein Marslanden te Zwolle, in de verhuur.

De bedrijfsunits uitgevoerd in een tweetal verschillende varianten; waarbij de hoekunits bestaan uit ca. 216 m² oppervlakte verdeeld over de begane grond en de verdieping en tussenunits zijn voorzien van ca. 106 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 45 m² kantoorruimte op de verdieping.

De nieuwe huurders die binnenkort hun intrek nemen zijn:

SP Custom & Tuning zijn intrek genomen. Ben je op zoek naar een manier om je auto te verbeteren? Wil je meer vermogen, efficiëntie en rijplezier? Dan is chiptuning de perfecte oplossing voor jou! SP Chiptuning is een ervaren custom tuning bedrijf in softwarematige aanpassingen en oplossingen bij voertuigen.
De voorzijde, Telfordstraat 47A is in gebruik genomen door VCS International B.V. Dit bedrijf levert camera- en softwareoplossingen, services en advies voor publieke en private veiligheid.

Wij bedanken de opdrachtgever voor het vertrouwen in ons voor de verhuur van deze bedrijfsruimten en feliciteren de nieuwe huurders met hun nieuwe vestiging. Wilt u ook profiteren van exclusieve bedrijfsruimtes of kantoorruimtes in de toekomst? Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons