Status|Verhuurd

Succesvol verhuurd!

Het vrijstaande kantoorpand aan de Prins Mauritslaan 9a te Wezep is succesvol verhuurd aan Pro Intell Security & Intelligence B.V.

Dit opvallende pand, gebouwd in 1998, biedt niet alleen een ideale werkruimte van circa 120 m², maar ook een prettige werkomgeving met overvloedig natuurlijk daglicht. De bijzondere architectuur, omringd door groen, voorzien van een eigen buitenzithoek en 4 parkeerplaatsen op eigen terrein, maakt dit kantoorpand bijzonder.

Pro Intell heeft de afgelopen 10 jaar een sterke reputatie opgebouwd door klanten te ondersteunen in uitdagende situaties en complexe omgevingen. Met gespecialiseerde professionals en een wereldwijd netwerk biedt Pro Intell effectieve oplossingen op het gebied van beveiliging, intelligence, informatievergaring, terrorismebestrijding en crisismanagement aan klanten over de hele wereld.Wij wensen Pro Intell veel succes in hun nieuwe werkomgeving.

Onze oprechte dank gaat uit naar de opdrachtgever voor het in ons gestelde vertrouwen. Wij kijken ernaar uit om ook u van dienst te zijn bij het vinden van de perfecte locatie voor uw bedrijf.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons