Status|Verhuurd

Meeuwenlaan 2 te Zwolle

De komende jaren op zoek naar kantoor op een fantastische locatie met zeer ruim parkeren? Het voormalig Wehkamp kantoor is gelegen langs de Rijksweg A28 en op loopafstand van het centrum. In het gebouw is kantoorruimte beschikbaar van in totaal ca. 2.067 m² groot, te huur vanaf ca. 689 m². De eigenaar is voornemens de locatie over een aantal jaren te ontwikkelen naar een fraaie woonomgeving. In de tussentijd heeft u de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief kantoorruimte te huren met een mooi opleveringsniveau en ruim parkeren!

Onlangs hebben wij Cycloon Groep B.V mogen toevoegen als huurder voor ca. 900 m² kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping. De groene en sociale bezorgexpert. Wij wensen hun veel succes met hun activiteiten!

Daarnaast willen wij onze gewaardeerde opdrachtgever Jansen Vastgoed bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Het tot stand brengen van deze transactie is het resultaat van een succesvolle samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Interesse in een kantoorruimte te huren binnen de Meeuwenlaan 2? Momenteel zijn er nog ruimtes beschikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons