Status|Verhuurd

Hanzeplein 11-27 te Zwolle

Recent hebben wij weer kantoorruimte aan het Hanzeplein 11-27 mogen verhuren. Dit moderne pand biedt een inspirerende werkomgeving in het bruisende hart van Zwolle. De kantoorruimte is ruim opgezet, voorzien van moderne faciliteiten en biedt een prachtig uitzicht over de stad.

Talentontwikkeling is de nieuwe huurder van deze unieke locatie. Talentontwikkeling is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontdekken en stimuleren van individueel potentieel. Met hun innovatieve benadering en gepassioneerde team zullen ze een waardevolle bijdrage leveren aan de zakelijke gemeenschap in Zwolle.
Wij willen onze gewaardeerde opdrachtgever bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Het tot stand brengen van deze transactie is het resultaat van een succesvolle samenwerking en wederzijds vertrouwen.

Interesse in een kantoorruimte te huren binnen het full-service concept van BijHanz? Momenteel zijn er nog ruimtes beschikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons