Status|Verhuurd

Teleperformance Netherlands B.V. kiest voor Hanzelaan 198 in Zwolle!

Recentelijk heeft Teleperformance Netherlands B.V., een vooraanstaande strategische partner van wereldwijde marktleiders, haar intrek genomen in het pand aan de Hanzelaan 198 in Zwolle. Bekend om haar hoogwaardige dienstverlening, waaronder Customer Service, Technical Support, Sales, Back-Office, en Customer Experience oplossingen, brengt Teleperformance haar expertise naar deze dynamische locatie.

De gehuurde ruimte, gelegen op de 6e verdieping van het "Hanze" kantoorgebouw, beslaat circa 208 m². Wat deze kantoorruimte werkelijk uniek maakt, is ten eerste de uitzonderlijke ligging direct naast het station Zwolle, wat niet alleen de bereikbaarheid optimaliseert maar ook het dynamische karakter van de locatie benadrukt. Daarnaast biedt het pand een aanzienlijke hoeveelheid beschikbare parkeerplaatsen, waardoor zowel medewerkers als bezoekers genieten van een moeiteloze toegang tot de faciliteiten.
Een bijkomend voordeel van het "Hanze" kantoorgebouw is de bijzondere energiezuinigheid, gereflecteerd in het A energielabel. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook toekomstbestendig in lijn met duurzaamheidsdoelstellingen.
Indien u geïnteresseerd bent in het vestigen van uw bedrijf op deze dynamische locatie, zijn er nog enkele kantoorruimtes beschikbaar variërend van ca. 316 m² tot ca. 758 m². Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Wij wensen Teleperformance Netherlands B.V. veel succes en een bloeiende toekomst in hun nieuwe zakelijke thuis!

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons