Status|Verkocht

Verkocht, Grote Voort 5 te Zwolle

De Biljartfabriek in Zwolle is een ondernemende samenwerkplek voor en door professionals met maar één passie: het creëren van een innovatieve en duurzame werk- en leefomgeving. Architecten, ingenieurs, ontwerpers, technici en creatieve strategen werken hier onder één dak. Door elkaar te ontmoeten, te inspireren en door samen te werken, ontstaan dwarsverbindingen die tot innovatie en nieuwe denkrichtingen leiden.

KroeseTempert Bedrijfsmakelaars heeft de verkoop van de Biljartfabriek mogen begeleiden naar een de nieuwe eigenaar Jansen Vastgoed.

Momenteel is er nog ca. 145 m² kantoorruimte te huur.

Dit kantoor biedt een ruime en lichte werkomgeving voor 8 – 10 werkplekken in een stimulerende professionele omgeving. De ruimte beschikt over een goed geïsoleerde spreekkamer en is voorzien van duurzame LED-verlichting, dubbel glas, zonwering en topkoeling. Hoewel het pand is voorzien van een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met keuken is de door de vertrekkende huurder in de ruimte aangebrachte eigen pantry in overleg met de vertrekkend huurder over te nemen.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons