Status|Verhuurd

Graham Bellstraat 8A en 8C te Zwolle

Met trots delen wij de recente verhuurtransactie van twee bedrijfspanden aan de Graham Bellstraat 8A en 8C. Deze panden, gelegen in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw, bieden een uitstekende zakelijke locatie in Zwolle.

De bedrijfspanden aan de Graham Bellstraat 8A en 8C hebben diverse hoogtepunten die ze tot aantrekkelijke objecten maken. Met een ruim eigen buitenterrein, ruime oppervlaktes en flexibele indelingsmogelijkheden, creëren deze panden de ideale omgeving voor groeiende bedrijven. De strategische ligging nabij belangrijke uitvalswegen zorgt voor een optimale bereikbaarheid.

Roetfilter centrum is de nieuwe huurder van de Graham Bellstraat 8A. Met hun specialisatie in roetfilters bieden zij een waardevolle bijdrage aan de duurzaamheid van de automotive industrie. Daarnaast is Graham Bellstraat 8C verhuurd aan een depot van DPG Distributie, dat als distributieruimte dient voor dagbladen, extra katernen en bijlagen. Beide huurders passen perfect bij de dynamiek en bedrijvigheid van dit bedrijfsverzamelgebouw.

Wij willen onze opdrachtgever hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben gesteld om deze transactie succesvol af te ronden.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand op een toplocatie in Zwolle? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte ruimte die aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons