Status|Verkocht

BoxBoxBox - Opslag-/Garageboxen aan Duurzaamheidstraat 31, Hattemerbroek

We delen graag het succesvolle verkoopresultaat van het BoxBoxBox-project aan de Duurzaamheidstraat 31 in Hattemerbroek. In dit nieuwe gebouw zijn 169 opslag- en garageboxen verdeeld over vier bouwlagen beschikbaar.

Een mooi project waar onze opdrachtgever Hallz een diversiteit van opslag- en garageboxen, variërend van ca. 7 m² tot 65 m² heeft ontwikkeld. De verdiepingen zijn bereikbaar via een brede hellingbaan van ca. 5 meter, waardoor het mogelijk is om rond te rijden met een gemiddelde breedte van 5 tot 6 meter. Droog laden en lossen is gegarandeerd, aangezien de boxen zich in het gebouw bevinden. Op de begane grond is er een gezamenlijk toilet gesitueerd.

Elke box wordt uitgerust met een elektrische roldeur of overheaddeur met eigen afstandsbediening voor altijd toegankelijkheid. Bovendien zullen de boxen voorzien zijn van een dubbel en geaard stopcontact, LED-verlichting, rookmelder en een tussenmeter voor elektra.

De bouw is nagenoeg afgerond, en we verwachten de oplevering van de boxen in het eerste kwartaal van 2024. Momenteel zijn er nog enkele opslagruimtes beschikbaar, met een oppervlakte van ca. 24 m² op de tweede verdieping. Neem gerust contact met ons op bij interesse. Een prachtig project waar we trots op zijn!

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons