Status|Verhuurd

Dokter van Deenweg 108 te Zwolle

Ontdek de mogelijkheden van Z-Office, het kantorenconcept op het prestigieuze kantorenpark Oosterenk, direct aan de ringweg N35. Met het betaalbare kantoorruimteconcept bieden zij een uitgebreid servicepakket dat uw bedrijf alle gemakken biedt. Denk aan een bemande receptie van 9:00 tot 17:00 uur, goed uitgeruste pantry's op elke verdieping, moderne vergaderfaciliteiten, betrouwbare internetvoorziening en schoonmaak van alle gemeenschappelijke ruimtes.

De kantoorruimtes beschikbaar in verschillende formaten, startend vanaf 25 m² inclusief een aandeel in de algemene ruimtes. Wilt u meerdere ruimtes combineren? Dat is uiteraard mogelijk. Bij Z-Office geniet u van een full-service kantoorruimte vanaf slechts € 345,- per maand, inclusief servicekosten.

Het pand aan de Dokter van Deenweg 108-116 biedt een ideale locatie met directe toegang tot de ringweg N35 en uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer. Het kantorenpark Oosterenk herbergt diverse gerenommeerde bedrijven, waardoor u zich in goed gezelschap bevindt.

We hebben recentelijk nieuwe huurders mogen verwelkomen, waaronder het Nationaal Bewindvoerdersloket en Sensi Zorg, die al volop profiteren van hun nieuwe kantoorruimtes. Wilt u ook de volgende zijn? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een rondleiding te plannen. Ontdek de voordelen van Z-Office en zet de volgende stap in de groei van uw bedrijf.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons