Status|Verhuurd

Verhuurd, Dokter Stolteweg 11-15 te Zwolle

Dokter Stolteweg 11-15 is volledig verhuurd!

Het gebouw Edison, eigenaar Jansen Vastgoed, maakt onderdeel uit van het Health Innovation Park te Zwolle. Het gebouw met een oppervlak van ca. 1.500 m² zal net zo als de andere gebouwen op het gebied worden gerevitaliseerd en gemoderniseerd en krijgt een energielabel A. Nadat het gebouw gereed is zal Stichting Jeugdbescherming Overijssel haar intrek nemen.

Het Health Innovation Park is een locatie bestaande uit een negen gebouwen die zijn en/of worden herontwikkeld naar hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed. Zoals de naam ‘Health Innovation Park’ al doet vermoeden is het mogelijk de ruimtes op maat optimaal af te laten bouwen voor medisch gerelateerde bedrijvigheid.

Samen de zorg verbeteren, daar zijn innovaties voor nodig! Het Health Innovatie Park brengt ondernemers en zorginstellingen met ideeën verder. Samen sparren. Samen mogelijkheden zoeken en vinden. Het Health Innovation Park werkt vanuit een onafhankelijke coöperatie zonder winstoogmerk aan een toekomstbestendige gezondheidszorg in Overijssel. Dat doet zij door haar leden en partners een stap verder te helpen met het realiseren van innovaties op het gebied van health. Het professionele team van het HIP zet haar kunde, kennis, ervaring en haar brede (partner)netwerk hiervoor in.

Wij wensen Stichting Jeugdbescherming Overijssel veel succes op de nieuwe plek! KroeseTempert Bedrijfsmakelaars heeft de verhuur begeleid namens de verhuur en Euverman Bedrijfsmakelaars en Vastgoedbeheerders heeft Jeugdbescherming Overijssel begeleid.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons