Status|Verhuurd

Ceintuurbaan 26-D te Zwolle

De kantoorruimte op de Ceintuurbaan 26-D succesvol is verhuurd! Gelegen op de 1e verdieping van een modern bedrijfsverzamelgebouw, bied een uitstekende werkomgeving bestaande uit ca. 130 m² aan kantoorruimte. De locatie, nabij de A28, en de mogelijkheden voor reclame-uitingen op de gevel zijn extra voordelen van deze kantoorruimte.

De nieuwe huurder van deze prachtige kantoorruimte Or-Quest is! Or-Quest is een toonaangevend bedrijf in de techniek dat hoogwaardige diensten en oplossingen levert aan klanten. Ze bieden diensten zoals detachering, werving en selectie, projectmanagement en advies.

Wij bedanken de opdrachtgever voor het vertrouwen in ons bij de verhuur van deze kantoorruimte en feliciteren Or-Quest met hun nieuwe vestiging.
Wilt u ook profiteren van exclusieve kantoorruimtes in de toekomst? Houd onze website en sociale media in de gaten voor het laatste aanbod en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige makelaars helpen u graag bij het realiseren van uw zakelijke ambities.

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons