Status|Verhuurd

Burgemeester Roelenweg 11 te Zwolle

De Burgemeester Roelenweg 11 is een moderne en representatieve locatie met veel mogelijkheden voor bedrijven. Het pand beschikt over ruime en flexibele werkruimtes, moderne voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Hierdoor is de ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een prettige werkplek en kunnen werken aan hun groei.

Mocht u op zoek zijn naar een kantoorruimte met flexibele contractvoorwaarden bel ons gerust op om het te bespreken! Op de 2e verdieping zijn op moment verschillende kantoren beschikbaar van 20 – 30 m2.

Afgelopen periode hebben weer diverse huurders hun intrek genomen. Hierbij heeft @Psychologenpraktijk Braams (alleen Linkedin) specialist in leren en gedrag een hele vleugel van ca. 280 m² in gebruik genomen. Op deze locatie bieden ze zowel dyslexiezorg als zorg binnen de Kinder- & Jeugdpsychologie.

Daarnaast wenst KroeseTemperts New Perspectives, Bos67 B.V., GoFietsen, Daan Pothoven, 24 Online B.V, Interakt Contour, InKontakt V.O.F, Maatschap IJssel bewindvoering, Abas belasting en administratieve services, Administratiekantoor DPA en Dienstverlening, Textualize, Jijzorgt, Quattro Expertise, Stichting Timon enorm veel succesvolle activiteiten toe!

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons