038 453 73 72

Junior Taxateur bij KroeseTempert Bedrijfsmakelaars

40 uur per week

Junior Taxateur bij KroeseTempert Bedrijfsmakelaars

Als Junior Taxateur krijg jij bij ons erg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, jij werkt zelfstandig en ondersteunt de senior taxateurs in de werkzaamheden en krijgt gelijk de mogelijkheid om verder uit te groeien tot de specialist binnen onze branche, een specialist die zichzelf continu doorontwikkeld en open staat voor innovatie. Je maakt gebruik van ons uitgebreide netwerk en beschikbare marktinformatie.

Daarnaast neem jij mee:

 • Een (nagenoeg) afgeronde HBO opleiding, zoals MER, vastgoed of makelaardij;
 • Een positieve en proactieve houding;
 • Communicatief en sociaal sterke eigenschappen;
 • Rijbewijs B.

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een compacte en groeiende organisatie. KroeseTempert Bedrijfsmakelaars is marktleider in en rondom Zwolle, de 4e grootste economische regio van Nederland met een stijgende groei. Wij beschikken over een deskundig netwerk en een interessant vertrouwelijk aanbod.

Bij KroeseTempert Bedrijfsmakelaars vinden wij het erg belangrijk dat er een gezellige en open werksfeer aanwezig is, daarom maken wij ook graag tijd voor een grapje en een sterk verhaal. Daarnaast verzorgen wij elke dag lunch en maken wij op vrijdagmiddag tijd voor een koud biertje, op kantoor of in de stad!

Ontwikkeling

Het woord target zal je van ons niet vaak horen, wij vinden het belangrijk en geloven in persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij zijn er van overtuigd dat ontwikkeling op eigen tempo een sterke fundering legt voor de lange termijn.

Wie zijn KroeseTempert Bedrijfsmakelaars?

Ruim 15 jaar geleden startten Daniël Kroese en Remco Tempert een gezamenlijk bedrijf onder de naam KroeseTempert Bedrijfsmakelaars. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke bedrijfsmakelaarskantoor van de regio Zwolle.

Wij werken voor professionele (internationale) en beursgenoteerde vastgoedinvesteerders, banken, gemeenten maar ook voor de lokale particuliere beleggers. We zijn een full-service commercieel makelaarskantoor met activiteiten op onder andere het gebied van verhuur, verkoop, taxaties en beheer voor sec de commerciële vastgoedmarkt. Wij staan voor dienstverlening met een hoge mate van betrokkenheid, een persoonlijke aanpak, informele sfeer, gedrevenheid en integriteit.

Inmiddels is het team uitgegroeid tot 4 bedrijfsmakelaars en 2 taxateurs waarbij jij op kantoor een belangrijke plek zal innemen.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkomgeving in de boeiende wereld van bedrijfsmakelaardij. Een enthousiast team en de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf waarbij je kunt rekenen op:

 • Passende financiële beloning behorende bij jouw werkzaamheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een fijne werkplek in ons zo goed als nieuwe kantoor;
 • Elke dag een heerlijke lunch samen met je collega’s;
 • Geen must maar wel superleuk; Maandagochtend beginnen wij als team lekker op tijd in de sportschool bij ons personal trainer Rick;
 • Ontwikkeling door het volgen van opleidingen/ trainingen;
 • En niet te vergeten: regelmatig gezellige borrels en vele leuke bedrijfsuitjes.

Zie jij de uitdaging?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je sollicitatiebrief met een uitgebreide motivatie en je CV per e-mail  info@kroesetempert.nl. Laat zien wie je bent en waarom jij een heel goede aanvulling op ons team zou zijn.

Voor meer informatie neem je contact op met Remco Tempert; 038 – 453 73 72.

Welkom bij KroeseTempert Bedrijfsmakelaars!

Vragen? Of graag meer
informatie over ons?

Contact ons